CK Uni:s och Team Skandisloppets rutinerade MTB-cyklister guidar er runt ett varv på banan och ger tekniktips för hur du bäst tar dig igenom de mer tekniska partierna.

Vi samlas på Skoda Möller Bil kl. 10.00 för en kortare teorigenomgång och uppdelning av grupper utifrån cykelvana och fart. För er tjejer som vill cykla tillsammans så kommer vi köra en tjejgrupp som leds av Louise Söderström från CK Uni/Team Skandisloppet.

Därefter ger vi oss ut i skogen och cyklar ett varv på banan (totalt ca 30 km cykling). I Sunnerstagropen tar vi ett depåstopp med fika. i tillsammans med Skoda bjuder alla cyklister på kaffe, sportdryck, bananer och kanelbullar.

Alla MTB-cyklister är välkomna, oavsett tidigare erfarenhet och om du är anmäld till loppet än eller inte. Har du inte hunnit anmäla dig till loppet än så är det inte försent, kika in på www.skandisloppet.se för mer information! Där finns även en karta över bansträckningen.

Om du vill deltaga anmäler du dig via den här länken på Facebook: www.facebook.com/events/283233292101108/ eller mejla in på info@skandisloppet.se att du kommer så vi vet hur mycket fika vi ska fixa!

Om ni inte kan detta datum ska ni inte misströsta för vi kör en gång till den 6 maj. Mer info om det kommer senare.

Varmt välkomna till en rolig dag i skogen tillsammans med UNT Bike Weekend, CK Uni och Team Skandisloppet!