Loppen

Över 3000 cyklister anmälde sig till UNT Bike Weekend 2015 och 2016. Nu satsar vi på att skapa en ännu bättre upplevelse för samtliga deltagare 2017.

Vi erbjuder Sveriges bredaste utbud över landsväg och MTB, 5 motionssträckor, 4 elittävlingar, barnens egen dag med Pelle Svanslös Cykeldag och naturligtvis toppar vi det med att traditionsenligt arrangera Scandinavian Race, världens äldsta cykeltävling för 109:e året i följd! Scandinavian Race är sanktionerat av UCI och ingår i europatouren.

Shimano-LVG-Skandisloppet

Shimano LVG – Skandisloppet

Skandisloppet erbjuder dig en unik möjlighet att cykla i samband med att proffsen jagar poäng på UCI-Europetour. Ta chansen att cykla 85 eller 167km i vackra Uppland eller det kortare Skandistrampet 30km, alltsammans i de vackraste delarna av Uppsala. Mer information och kartor med bansträckning!

Anmäl dig till Shimano LVB – Skandisloppet här!

Pearl_Izumi_MTB-Logotype

Pearl Izumi MTB – Skandisloppet

STAD MÖTER SKOG, VÅGAR DU ANTA UTMANINGEN Uppsala har alltid varit varit ett starkt fäste för cross-country och vad passar bättre än att start och mål är på klassisk mark vid Uppsala slott. Loppet som startar Söndagen 14 maj, tar dig snabbt ut i Uppsalas skogsområden via Sten Sture monumentet och bjuder på en magisk naturupplevelse när loppet vänder hemåt längs Fyrisån. Mer informatation och kartor med bansträckning!

Anmäl dig till Pearl Izumi MTB – Skandisloppet här!

uppsalaklassikern

Uppsalaklassikern

Uppsalaklassikern har vi skapat för er som vill köra båda våra discipliner. På Lördagen cyklar du 167 km landsväg och på söndagen 51 km MTB. De som genomförde Uppsalaklassikern 2015 vittnade om att det var en rejäl utmaning.  Mer information om Uppsalaklassikern!

Anmäl dig till Uppsalaklassikern här!